Healing som party-tricks også i voksen alder

For omtrent ett år siden var jeg på besøk hos min gode venninne, og hun stelte istand med besøk. Eller fest, om en vil kalle det det. Vi spiser og prater, hører på musikk og plutselig kommer vi innpå temaet: Healing.

Denne kvelden var det vel flest skeptikere tilstede. Venninnen min og, var, og er nok fortsatt litt skeptisk. Men det er jo jeg og! Det jeg er 100% sikker på, er at ingen kan skade noen ved å berøre en annen person lett med hendene. Og at alle har godt av å oppleve omtanke fra andre og å bli tatt på av ett annet menneske i ny og ne.

Så "går" hendene mine på rundgang, de som sitter igjen rundt bordet vil gjerne kjenne.

En synes hendene mine var gode og varme, og i ettertid huskes det som en god opplevelse. Akkurat om han fikk noe mer utav det er litt usikkert nå. Men jeg håper at jeg skal få prøve meg igjen en dag. Han har plager som jeg har hørt healing kan hjelpe på.

En ville jeg skulle gjette meg fram, eller bevise evnene mine ved at jeg da skulle vite hvor han hadde plager/smerter. Men det kan jeg jo ikke. Jeg sa til ham at jeg ikke var synsk og at om han ville ha mitt fokus på ett spesielt sted så måtte han si hvor.  Så han sa da tilslutt rygg, nedre del. Og jeg la hendene mine der. Litt utenfor, litt inntil. Flyttet de litt rundt.

 Og nå fikk jeg nettopp høre at hans ryggplager hadde vært betydelig dempet i en god stund etter. 

Jeg er nokså lik deg.

Er dette en evne alle mennesker egentlig har? Eller er det bare noen? Bor vi i en så kald og følelsesløs verden at folk kan bli frisk av omtanke og lett berøring? Eller er det mer enn det det handler om?


#healing #fest #healer #alternativ #alternativt #berøring #hender #evne #skepsis #tvil #spørsmål

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alternativee

alternativee

37, Bergen

Jeg er healer. Her på bloggen vil jeg dele erfaringene mine, med tillatelse fra klienten, og uten å bryte taushetsplikt. Tankene mine. Følelser.

Kategorier

Arkiv

hits