Nære også skeptisk til healing

"Hva har du gjort med meg, e?" Det var det første jeg fikk høre dagen etter vi hadde vært på besøk. 

Altså, jeg hadde vært på besøk i noen dager. Denne personen, kaller henne Anna her, har vært på jobben og er vond i bena når hun kommer hjem. Legger seg på sofaen og leser, med bena opp. Jeg tar hendene mine, en bortil hver av føttene. Rører de ikke. Anna kikker på meg og sier: "det er ikke vits det der på meg, jeg tror ikke på sånt!". "Neivel", sier jeg og tar bort hendene.

Så tenker jeg å gjøre ett forsøk allikevel. Og mens Anna er opptatt med å lese, tar jeg hånden min bort til det høyre benet. Det venstre lar jeg være. Holder bare en liten stund, bruker begge hendene litt. Rører fortsatt ikke, holder bare borttil og hun kan ikke engang kjenne varmen (da hadde hun jo reagert igjen og). Så slutter jeg bare. Interessen min er borte. 

Jeg tenker ikke på det mer.

Inntil hun ringer meg. "Hva er det du har gjort med meg, e?"

Anna forteller så at hun har gått og ristet og knepet på sitt høyre ben, for hun kunne ikke forstå hvorfor hun da var helt fin i det beinet og ikke det venstre. Hun var like vond og støl i venstre ben som hun vanligvis var. Det gikk nesten 24 timer fra jeg reiste til hun ringte. Hun ville ikke tro, men måtte tilslutt ærlig innrømme at noe måtte det jo være. 

Hun har beklageligvis ikke ville spørre meg om hjelp igjen, men jeg aner meg at det handler mer om henne enn om meg. 

#healing #healer #alternativ #lindre #smerte #skepsis #tvil 

8 kommentarer

24.10.2016 kl.00:54

Ikkje alltid så lett å tru på det ein ikkje forstår

alternativee

24.10.2016 kl.01:47

Anonym: Nei, det er ikke det. Jeg har grublet og lurt i årevis selv. Forstår det fortsatt ikke, men jeg ser jo resultater. Positive tilbakemeldinger og resultater er det som holder meg oppe når tvilen kommer snikende.

Runar

24.10.2016 kl.16:20

Forslag: la en forsker teste dine "evner". Det virker jo som om du kan kurere folk i øst og vest! Tenk for en effekt du kan ha på legepraksisen i hele verden!

Om du ønsker det kan jeg få noen forskere til å kontakte deg.

alternativee

24.10.2016 kl.17:17

Runar: Ja, hvorfor ikke ?? Jeg har ikke sagt hverken øst eller vest, men det er nå så.

Virkelighetensverden

24.10.2016 kl.16:24

Forslag: La en forsker undersøke dine "evner". Om du faktisk klarer å bevise at det du sier er sant kan du utgjøre en ENORM forskjell for syke over hele verden!

Eller har du ikke tiltro til at evnene dine er ekte?

alternativee

24.10.2016 kl.17:19

Virkelighetensverden: Ja, hvorfor ikke ?? Jeg har ikke sagt " ENORM forskjell", men det er nå så.

E. Nanette

25.10.2016 kl.11:44

Jeg får helt vondt av all negativiteten og henvisning til forskning og bevis i kommentarene her!

Alternativee er jo selv skeptisk og sier jo at hun vil være med på forskning.

Jeg personlig mener det kan være ødeleggende. Det er mye som ikke kan bevises. Tro kan flytte fjell er det noe som heter..

Jeg har selv jobbet i helsevesenet og hatt med mange ekstremt syke mennesker å gjøre. Jeg har sett at de med positiv innstilling har større sjanse for å leve lengre, og til og med bekjempe sykdommer enn de som blir bitre. Kan dette bevises?

Jeg har mine "bevis" for at healing hjelper, men å overbevise en som ikke vil tro, er for meg meningsløst.

alternativee

25.10.2016 kl.12:14

E. Nanette: Takk for at du setter ord på det for meg. Jeg vil ikke fokusere på dette. Jeg vil fortsette sånn jeg hadde tenkt fra begynnelsen av.

Forskning kunne vært bra og det. Kanskje. Synd hvis det hadde slått feil ut, men evnene/fenomenet forsvinner ikke fordiom.
Jeg vet om flere healere som snakker om at det skulle vært en slags healing-avdeling på sykehus, og der kunne jo leger m.fl. hatt oversyn. Jeg hørt om at det har forekommet i Norge ved enkelttilfeller, og jeg har hørt at det praktiseres i noen land.

Skriv en ny kommentar

alternativee

alternativee

37, Bergen

Jeg er healer. Her på bloggen vil jeg dele erfaringene mine, med tillatelse fra klienten, og uten å bryte taushetsplikt. Tankene mine. Følelser.

Kategorier

Arkiv

hits