Så var en blitt healer da!

Jeg har gått å lurt masse på hendene mine i voksen alder... De blir innimellom så varme. 

I oppveksten ville mine foreldre ofte at jeg masserte dem, skuldre, rygg og føtter. De mente jeg skulle bli massør når jeg ble stor :) 

I ungdommen brukte jeg hendene mine som party-tricks. Husker godt en gang hvor en kamerat var så kald på bena, og jeg ba ham slenge de opp i fanget mitt. Jeg var ikke borti ham engang før han kvapp og trakk til seg føttene. "Oi, du var varm!", sa han.

Så ble jeg voksen, og flyttet sammen med min kjære (dengang). Han hadde litt problemer med ett kne som slo seg vrang når været skiftet. Hvis vi hadde anledning og jeg fikk slippe til med hendene så gikk plagene fort over.

Men så er jeg skeptisk samtidig.

Det er så vanskelig å forstå. 

Hvordan kan mine hender lindre smerter og plager hos andre? 

#healer #healing #alternativ #alternativt #varmehender

6 kommentarer

Runar

22.10.2016 kl.15:12

Svaret på spørsmålet ditt er enkelt: hendene dine kan ikke heale folk. Om man kunne det så hadde healere jobbet på sykehus. Rart at healer kun kan "fikse" lidelser som ikke kan ses. Ingen healer har noensinne "healet" f. Eks en brukket fot, en vorte, et sår, et gnagsår eller lignende.

alternativee

23.10.2016 kl.19:05

Runar: Jeg vil veldig gjerne være med på forskning! Jeg og er veldig spent på hva dette er og hva det kan utrette for samfunnet. Jeg vet og at mange healere ville blitt med på dette. Men så er det jo og sånn at kanskje jeg ikke kunne healet deg f.eks., men kanskje en annen healer jeg kjenner til kunne gjort en bedre "jobb". Så jeg tenker på at dette har mye å gjøre med kjemi/følelser mellom mennesker (og dyr, og faktisk også planter). Noen healere sier det er vanskelig å heale de som er nær dem og, venner eller familie. Ja, til mer forskning enn en kjelleravdeling på et sykehus i Tromsø! www.nafkam.no

E. Nanette

22.10.2016 kl.15:13

Dine hender er et mirakel. Det har jeg selv fått erfare ❤ Heier på deg 👍

Lykke til med bloggen. Håper den når ut til mange.

Klem 😘

alternativee

23.10.2016 kl.19:05

E. Nanette: <3

E. Nanette

22.10.2016 kl.15:26

@Runar: Helt i orden at du ikke tror på dette.

Men synes kommentaren din er respektløs. Har selv vært veldig skeptisk til healing, men et åpent sinn har gitt det en sjanse. Mener du at alt som ikke kan forklares eller bevises er tull?

@Alternativee har fjernet en fysisk skade hos meg. Og hun har hjulpet med mye mer.

Runar

22.10.2016 kl.15:35

Så da antar jeg at hun ikke har noen problem med å undergå vitenskaplig testing av sine "evner"? Tenk for en enorm oppdagelse det hadde blitt! Det ville ført til at mange mennesker ville fått hjelp raskere og bedre! Men jeg har på følelsen at det er en grunn til at ingen healer/synsk/medium noen gang har bestått en eneste kontrollert test (til tross for at de da vil få 8 millioner kroner av ulike forbund som arrangerer disse testene)

Siden hun har fjernet noe fysisk hos deg (lurer på hva det var) så har hun sikkert INGEN problem å gjøre dette på nytt forran noen forskere?

Skriv en ny kommentar

alternativee

alternativee

37, Bergen

Jeg er healer. Her på bloggen vil jeg dele erfaringene mine, med tillatelse fra klienten, og uten å bryte taushetsplikt. Tankene mine. Følelser.

Kategorier

Arkiv

hits